WAVES.COM SPECIALS SUPPORT

Waves Central not working at all

Ive used waves central on my mac many times before but when i went to add a new plugin it wouldn’t load up and did this (image below)

Since this i’ve deleted Waves central and all files and logs linked to it, given it full disk access and even taken all security off just to test and see if it would work and no luck it still displayed that message.

also no prompt comes up when opening Waves Central as it says there will be in that error message

could anyone help or have any insight in to this

any help is appreciated

1 Like

I’m wondering whether deleting its support folders would help?!?..
~/Library/Application Support/Waves Central

Or preferences…
/Users/Simon/Library/Preferences/com.waves.Waves Central.plist

eroor waves

How can I overcome this problem?

When was the last time you fired it up?? Is it up to date??

https://www.waves.com/downloads/central

It could also possibly be a temporary network issue. If after trying a restart and a possible reinstall it would probably be worthwhile taking it up with tech support.

Yes, I updated to the latest version … I’m tired, why should this error be displayed? Oh my ■■■ :sob: :sob: :sob: :sob: :triumph: :triumph: :triumph: :triumph: :triumph: :sob: :sob: :sob:

Hi @mohamadftj and welcome to Waves Forum. :slight_smile:

This issue will require further investigation and troubleshooting.
Feel free to contact our Tech Support department. They will be more than happy to get you up and running with your plugins.

Copyright © 2019 Waves Audio Ltd. All rights reserved. Contact Us | Terms & Conditions | Privacy Policy